måndag 16 februari 2009

Mer detaljer

Den långa vägen mot en 3/4 Japansk sleeve börjar nå sitt slut. När jag träffade min vänninna över en öl på stans nyöppnade bar kunde jag se hur Henning hade fyllt i vinden, vattnet och körsbärsblommorna med fler skuggor och fler detaljer. Konturerna runt axeln och övriga delar av armen verkar i princip klara, fast det fattas fortfarande konturer runt armbågen och underdelen av armen. Ingenting förutom Karpen har fått färg ännu...

Efter fjärde sittningen börjar hon bli mer och mer ivrig att äntligen få sleeven klar. Och det kan man ju förstå. Nu syns det riktigt tydligt hur Henning har tänkt sig att det ska se ut när det är klart. Döläckert! När blommorna och bladen också får färg kommer det bli supersnyggt.

Axeln har fått ett tydligt avslut, och tatueringen slutar faktiskt där runt axeln. Oftast, som ni kanske har sett, låter man Japanska sleeves gå ner en bit mot bröstet innan de slutar, men det är vanligare att man fortsätter längre ner på killar än på tjejer. Den här går precis lagom långt upp på axeln för att det ska passa henne riktigt bra. Riktigt snyggt är det att vinden i bakgrunden kommer in och så småningom ska göra att de färgglada körsbärsblommorna och resten av tatueringen riktigt sticker ut mot den mörkare bakgrunden.

Här på baksidan av armen ser ni lite mer vind som inte är ifylld med skuggor ännu. Vinden i kombination med vattnet ger en härlig effekt. Lägg märke till hur han har lämnat ett tomt utrymme på underarmen runt armhålan. Typiskt för Japanska Sleeves.

Ja vi kände oss allt lite snygga när vi satt där i baren med varsin öl och visade våra tatueringar. Hon med sin sleeve och jag med min snygga solros. Det var inte utan att man fick lite uppmärksamhet ;) Vi konstaterade att det var roligt att ha bestämt sig för att göra något riktigt snyggt som man kan visa upp om man vill, och vara riktigt stolt över...

Inga kommentarer: